Block Schedule

Time
A Day
B Day
C Day
D Day
7:25-8:50 (85 min)
Block 1
Block 5
Block 1
Block 5
8:55-9:20 (25 min)
Advisement/Announcements
9:25-10:45 (80 min)
Block 2
Block 6
Block 2
Block 6
10:50-12:45 (115 min)
Block 3
Block 7
Block 3
Block 7

A Lunch
10:50-11:20 (30 min) Lunch
11:25-12:45 (80 min) Block 3 / 7

 
B Lunch
10:50-11:30 (40 min) Block 3 / 7
11:35-12:05 (30 min) Lunch
12:10-12:45 (35 min) Block 3 / 7
 

C Lunch
10:50-12:10 (80 min) Block 3 / 7
12:15-12:45 (30 min) Lunch

 
12:50-2:10 (80 min)
Block 4 Block 8 Block 4 Block 8
2:15-2:50 (35 min)
Activity Period